24. aug
GLISSENT: Det var glissent i Gildehallen på Nedre Berg Gård lørdag for det kom bare 80 for å høre og se Christian Ingebrigtsen og A1.
FOTO: NTB Scanpix.
 
Spilte for 100.000 - på Brøttum kom 80
A1 har spilte for et publikum på over 100.000. På Brøttum kom det 80.

Publisert: 07.jul.2014 11:21
Oppdatert: 07.jul.2014 11:27

Det var satt opp busser fra Hamar og Lillehammer til Brøttum. Håpet var å samle mange til A1-konserten på Nedre berg Gård lørdag kveld. Slik ble det altså ikke. Kun 80 A1-fans møtte opp for å høre og se den tidligere supergruppa med Christian Ingebrigtsen i spissen, skriver Ringsaker Blad.

Nå hadde riktig nok A1 sin storhetstid for cirka 10 år siden med hits som Caught In The Middle og Same Old Brand New You og Everytime. Konsertarrangør og politiker Ole Berg var oppgitt over den labre interessen.

– Jeg taper godt over 100.000 kroner på denne konserten. Det er ikke noe moro, men slik er det. Over et fem års perspektiv er det slik at det vi gjør går i pluss, men det er ikke noe artig når folk uteblir når vi arrangerer slike konserter. Vi må i hvert fall evaluere denne konserten og finne forklaringer. Det er mulig det er feil tidspunkt. Jeg hadde håpet på og regnet med minst 300–400 publikummere her, sier Ole Berg.

- For oss er det viktig å gi alt for publikum, uansett hvor mange de er, sier Christian Ingebrigtsen.,

Men A1 gir seg ikke for det. I løpet av sommeren skal de spille flere konserter i Storbritannia, og forhåpentligvis kommer det flere på de konsertene.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke