20. aug
Legende: GT Sara rundet av årets Julegrytekonsert.
 
Spilte for julegryta
Det var folksomt på Gregers under årets Julegrytekonsert.

Publisert: 15.des.2013 18:29
Oppdatert: -

Julegrytekonserten ble i år flyttet fra teltet på Østre torg til varmere og større lokaler på Gregers, og det var mange som tok turen for å bidra. Det var nemlig tett med folk foran scenen i løpet av alle konsertene.

- Dette går så det suser. Det er flott å se at vi klarer å fylle lokalet, og nå må det vel være i underkant av 400 folk her, sier Jan Egil Løvbak.

Mange som bidrar
Han representerer Under Brua Festivalen som har vært med på å arrangere Julegrytekonserten i en årrekke.

- Vi har lenge vært opptatt av de svakeste i samfunnet, og vi har sett at julegrytekonsertene har blitt en stor suksess i mange forskjellige byer, sier Løvbak.

Jan Egil Løvbak representerer Under Brua Festivalen som har vært med på å arrangere Julegrytekonserten i en årrekke.

Artister stiller opp
Han forteller artistene stiller opp uten å nøle.

- Artistene stiller gledelig opp, og det er ingen som ikke vil være med å bidra. Dette er jo også en anledning der de har mulighet til å bidra til julegryta.

Det var Haakon Haga som åpnet konserten, og i løpet av tre timer hadde vi sett Merethe Trøan, Tore Halvorsen og Helge Støholen, Paddys Underground Party People og Toril Beate Nilsen før GT Sara rundet av årets julegryteaksjon.

Giverglede

Det var stor trafikk rundt julegryta, og arrangørene hadde et mål om å samle inn i alle fall like mye som under fjorårets konsert. Da ga publikum nesten 30.000 kroner.
Hans Ruud fra Hamar Vest Rotary var blant flere som sto grytevakt. Han syntes at julegrytekonserten julegrytekonserten er et flott tiltak.
– Dette er veldig bra. Vi har som regel samlet inn rundt 30.000 kroner, og her får også artistene mulighet til å bidra på sin måte, sier Ruud.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke