18. aug
Bruce Springsteen opptrådte på minnekonserten på Rådhusplassen i Oslo søndag kveld. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
 
Springsteen hedret 22. juli-ofrene
Oslo (NTB-Dag Kjørholt): Da Bruce Springsteen entret scenen på Rådhusplassen søndag kveld, gjorde han slutt på mange måneder med spekulasjoner.

Publisert: 22.jul.2012 21:42
Oppdatert: -

Oslo (NTB-Dag Kjørholt): Da Bruce Springsteen entret scenen på Rådhusplassen søndag kveld, gjorde han slutt på mange måneder med spekulasjoner.

Helt siden det ble kjent at han skulle holde konsert i Norge før og etter 22. juli har det gått rykter om at han kom til å delta i et arrangement. Det naturlige stedet var minnekonserten i Oslo, men produsenten NRK har verken villet avkrefte eller bekrefte at han sto på artistlisten.

Springsteen kom ikke alene, men hadde med seg sin gamle venn og medmusikant, E Street-gitaristen og «Lilyhammer»-skuespilleren Steven van Zandt, på scenen.

Da Springsteen åpnet sin europaturné i Sevilla i Spania i mai, gjorde han det klart at dersom han ble spurt, ville han gjerne være med.

Og søndag var det nettopp det 62-åringen gjorde da han fremførte « We shall overcome» med akustisk gitar og munnspill, og med Little Steven diskré ved sin side, også han på akustisk gitar.

En av grunnene til at NRK ikke valgte å kunngjøre at den verdenskjente rockeren kom til å opptre, var ønsket om å vektlegge at dette ikke skulle være noe Springsteen-show. Bortsett fra Laleh, var da også alle de andre musikerne norske. (©NTB)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke