17. aug
 
Sprudlet i sommersola
Tusenvis av store og små storkoste seg i sommersola under lørdagens Stoppested Verden.

Publisert: 31.mai.2014 18:51
Oppdatert: 02.jun.2014 09:20

Det var mange som tok turen til Jernbanemuseet og Hamar Camping lørdag formiddag. Med strålende sol og et begivenhetsrikt program ble Stoppested Verden en skikkelig folkefest.

På festivalscenen sto artistene på rekke og rad med både musikk og dans, og like bortenfor ble det servert spennende mat fra mange ulike land. Både små og store så ut til å storkose seg med festivalens mange aktiviteter. Mange ulike land fra alle verdens hjørner er representert, og hvis man skulle blir sliten var ikke vegen lang til en liten hvilepause i sommersolen ved vannkanten.

Se video og bilder fra lørdagens arrangement:  

 
Fakta

Festivalen Stoppested Verden presenterer kulturuttrykk fra ulike deler av verden og vil overraske, gi nye impulser, stimulere til aktiv deltakelse og bidra til å spre kunnskap og forståelse for vårt flerkulturelle mangfold. Gjennom konserter, verksteder, aktiviteter, forestillinger og utstillinger fokuserer festivalen på å bygge broer på tvers av kulturer. 

Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke