24. aug
Headbanging: Det gikk hefftig for seg da metallbandet Aether stod på scenen. Bandmedlemmene er Håvar Knutsen Brennhaug, Ruben Jahren, Sivert Steen, Aleksander Melbye og Bjørn André Syverinsen.
 
Stangeungdommen imponerte under årets UKM
Med alt fra livlige folketoner til rapping og heavy metall, fikk Stangeungdommen vist fram sine talenter. Lørdag ettermiddag ble ungdommens kulturmønstring i Stange arrangert, og det manglet hverken på talent eller variasjon.

Publisert: 28.feb.2015 20:40
Oppdatert: 28.feb.2015 20:44

Over 60 ungdommer stilte som arrangører, utstillere, scenearbeidere og musikere. Sammen hadde de stelt i stand et storstilt show. Med ti innslag på scenen og en kunstutstilling med blant annet foto og tegning, viste de at det finnes mye talentfull ungdom i Stange.

Hovedleder for UKM Stange, Jorunn Hagelund, var imponert over årets deltakere.

- I år har vi alt fra heavy metal til fele og sigøynermusikk på scenen, og tekstil til tusjtegninger i utstillingen. Så du kan si det er et stort spekter, men nivået er også høyt, sier hun.

Hagelund sier at UKM blir for mange et springbrett for å tørre å vise fram seg selv og hva man kan. 16 år gamle Karoline Strømsrud som opptrådte på scenen sier jeg enig.- Jeg synes UKM er et fint konsept. Alle kan vise fram det de kan, samme hva det er og samme hvor flink man er, sier hun.Sammen med Joanna Gip (17) sang hun duett. Begge jentene har deltatt på UKM tidligere, og synes det er så gøy å stå på scenen at de ville gjøre det igjen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke