19. aug
 
Sterk konserthøst
Brit Floyd, Lars Vaular, Andy Puma & Big Band Loonies, Seigmen, Jan Eggum og Marit Larsen er blant artistene som preger konserthøsten på Hedmarken.

0
Publisert: 27.jul.2016 06:12
Oppdatert: 27.jul.2016 14:53

– Jeg tror denne høsten blir noe av det råeste denne regionen noen gang har sett, sier Espen Solheim Røhne fra bookingselskapet Venues.

Han er blant arrangørene som denne høsten sørger for å lage liv på distriktets konsertscener.

Stavanger-bandet Kvelertak spiller på Scandic scene 15.10 før Pink Floyd-ekspertene i Brit Floyd entrer den samme scenen fem dager senere.

Stor variasjon

Gregers er blant kulturarenaene som har spikret sammen et virkelig slagkraftig høstprogram. Lars Vaular spiller 19.8, Raindogs hyller Tom Waitz 25.8, Lars Saabye Christensen, Knut Reiersrud, Stian Carstensen og Tom Stalsberg kommer med forestillingen «Buicken» 9.9, Seigmen stiller med et massivt show 29.9, Jørn Hoel spiller 15.10, Jan Eggum leverer folkekjære viser 5.11 før Opplands-duoen Jaa9 & Onkel P er på plass med sitt show 12.11.

Hamar kulturhus åpner høsten friskt med tungvekterne Marit Larsen 9.9 og Morten Abel 10.9. Hedmark Symfoniorkester holder høstkonsert med Håvard Gimse 1.10, Farmers Market spiller 15.10 og Jarle Bernhoft kommer 27.10,

På Tjuvholmen kro holder de på sommervarmen langt inn i høstmørket. Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk hedrer Elvis 2.9, Øivind Blunck og Reidun Sæter kommer til Hamar med forestillingen «Absolutt Øivind» 1.10, før Anders Baasmo Christiansen viderefører fjorårets suksessforestilling med en ny runde Andy Puma & Big Band Loonies fra 20.–23. oktober.

hett billettsalg

Stange kommune byr på et stjernespekket Kønnband-program med artister som Oslo Ess, Donkeyboy, Erlend Ropstad og Odd Nordstoga, og på Olrud blir scenen på Scandic Ringsaker klargjort for norske rockeperler med Stage Dolls og Return 9.12.

Flere av konsertene er allerede i ferd med å bli utsolgt, og Røhne oppfordrer folk til å handle billetter i god tid før konsertstart.

– Jeg må si jeg er ganske imponert over hvor flinke folk er til å dra på konsert, men jeg vil oppfordre folk til ikke å sitte på gjerdet. På selve konsertdagen et trykket veldig stort, og det hender at folk er rimelig desperate, sier Røhne, som allerede har begynt å se fram til konserthøsten.

–Her blir det konserter med både nasjonale og internasjonale navn hver eneste måned framover. Det er bare å glede seg, sier Røhne.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke