24. aug
Tønes: Holdt en fin kveldskonsert ved Prøysenstua.
 
Stilig åpning med Tønes
Frank Tønnesen og hans medspillere i Tønes trakk bare rundt hundre publikummere til torsdagens kveldskonsert, men sørget til gjengjeld for at alle fikk ei hyggestund.

Publisert: 18.jul.2013 23:02
Oppdatert: -

Torsdagen viste igjen at teaterforestillingen «Sirkus Mikkelikski» slår svært godt an på årets festivalprogram. Onsdag var det 350 på premièren, og torsdag var det omtrent like mange. Og fortsetter det slik de fire siste kveldene, kan det ligge an til rekord for festivalens teaterforestilling.
Og ikke før hadde familiene fått med seg ungene tilbake til bilen, så var det Tønes tur til å innta scenen ved Prøysenstua. kanskje var det ikke et låtmateriale som alle kjente like godt, men sikkert var det at Tønes fikk nye venner denne kvelden.
Så spørs det på oppslutningen til konserten med Veronika Akselsen fredag kveld. Det er stoff blant annet fra albumet «Blod og ild» som står på programmet denne kvelden. «Jeg lager sanger om det jeg har et forhold til - mitt kristne liv, at jeg er en tradisjonsbærer og en visesanger», uttalte hun i HA da albumet kom for et par år siden.
Sentralt på programmet fredag står også seminaret i Teskjekjerringteatret, der tida er inne for å løfte blikket og sette Prøysen inn i noen større sammenhenger.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke