25. aug
Foto: Skjermdump fra Ticketmaster
 
Alle 8000 Sting-billetter er revet vekk
Sting-konserten på Stortorget selger som hakka møkk. To timer etter billettluken åpnet hadde 7300 billetter blitt revet vekk. Nå er alle 8000 solgt.

Publisert: 22.jan.2016 09:50
Oppdatert: 22.jan.2016 13:42

Billettsalget til Sting-konserten på Stortorget 6. august åpnet fredag morgen kl. 9. 7000 billetter ble revet vekk de første 25 minuttene. 

- Dette er helt vanvittig. Når er det under 1000 billetter igjen. Og det har skjedd på 25 minutter, sier kultursjef og presseansvarlig Morten Midtlien kl. 09:30.

- Dette er rett og slett bare vanvittig morsomt at publikum responderer sånn på denne konserten. Dette er over all forventning, og utrolig gledelig, sier Midtlien. 

Kl. 09:55 meldte arrangørene at det var under 700 billetter igjen. Klokken 11, to og en halv time etter billettslipp, var konserten utsolgt. 

Budsjettet for konserten ligger i overkant av 5 millioner kroner, og det er kommunene Hamar og Stange, Festspillene i Elverum, Hamar Olympiske Anlegg (HOA) og bookingbyrået Venues som står som arrangører. Prisen er 830 kroner billetten, hvorav 795 kroner går til arrangørene. Det betyr at de fire samarbeidspartnerne har sikret seg 6,36 millioner kroner i rene billettinntekter.

Det ble opprinnelig satt en 18-års-grense for konserten, men på torsdag snudde arrangørene og åpnet for fri aldersgrense.

Åpner for å legge ut flere billetter

Midtlien har tidligere uttalt at torget tåler mellom 10.000 og 12.000 personer, og at begrensningen på 8.000 er satt for at arrangørene skulle forsikre seg om at alle publikummere får en god opplevelse, men at det kan bli å øke kapasiteten ved en senere anledning. Nå som billettene er solgt forteller Midtlien at muligheten for ekstrabilletter vil bli diskutert av arrangørene.

- Det vil selvfølgelig helt klart bli et tema. Det er ikke utenkelig at vi skal «touche» den problemstilling, men per nå forholder vi oss til at prosjektet vårt er utsolgt, sier Midtlien.

LES OGSÅ: STING SAMLER KULTURLIVET

LES OGSÅ: DEN STØRSTE TIL ALLE TIDER - ELLER

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke