24. aug
FOTO: THOMAS HILDONEN
 
Stinn og svett brakke på Gregers
SiLyA & The Sailors trakk fullt hus på Gregers lørdag kveld. Underveis i konserten ble det så varmt i lokalet at vinduer og dører måtte stå på vidt gap.

Publisert: 02.nov.2014 08:36
Oppdatert: 02.nov.2014 14:10

SiLyA selv kommenterte flere ganger at hun holdt på å renne bort av svette. Kanskje ikke så rart at a var varm, for makan til kruttønne skal en leite lenge etter. Allerede fra første tone tok Silje Nymoen, som hun egentlig heter, full kontroll over det stappfulle konsertlokalet. 

 - Vi spilte på Rockefeller i går, og jeg føler meg ganske hjemme i Oslo. Men jeg føler meg ganske så hjemme her på Hamar også, sa SiLyA, til stor begeistring for publikum. 

 Opp og ned

Fra et rutinert seiler-orkester dundret låtene av gårde med SiLyA-toget, som ikke stoppet før det nesten hadde gått to timer. På den tiden ble det servert en solid og variert konsertpakke, med en god blanding av SiLyA`s egne låter, samt en del coverlåter som "Stjernekamp"-vinneren leverer som sine egne. Spenningen var stor da artisten gjorde et forsøk på å få det helt stille for å fremføre "To Make you feel my love". Det gikk med et nødskrik, men ble en fin seanse i nede-delen. 

- Vi tar det litt opp og ned, sånn som i livet ellers, forklarte SiLyA. 

Størstedelen av konserten var av oppe-varianten, og gav publikum full valuta for pengene. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke