24. aug
 
Stjerneduo fikset fest
Med i underkant av 400 i salen sørget Nico & Vinz for herlig fredagstemning da de innledet sin norgesturné med konsert i Hamar.

Publisert: 12.jun.2015 22:40
Oppdatert: 12.jun.2015 22:40

- Det er veldig kult å ha såpass store stjerner på besøk her i Hamar. Samtidig er det synd at ikke flere har tatt turen, men vi koser oss uansett, sier Nora Lien (15). Hun var på plass i Kirsten Flagstad-salen sammen med venninnene Victoria Schjerpen (16) og Maren Westvang (15). Arrangørene kunne i løpet av kvelden anslå at i underkant av 400 mennesker var på plass i salen. 

- Vi er fornøyd så lenge det er liv i salen, sier Westvang. 

Med låter som «Am I Wrong», «In Your Arms» og «One Song» har Nico & Vinz gang på gang vist at de virkelig er i stand til å lage hits i monsterklassen.

Høydepunktet kom i 2014 da de med sangen «Am I Wrong» klatret opp på 4. plass på billboard hot 100, verdens mest betydningsfulle liste over aktuelle låter, og senere på året hentet hjem prisen som årets spellemann.

Etter et lengre opphold i USA er de nå tilbake i Norge, og konserten i Hamar markerte starten på en omfattende norgesturné. 

Se bilder fra konserten øverst i saken.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke