22. aug
TIL HAMAR: Reidun Sæther kommer til Tjuvholmen sammen med Øivind Blunck og forestillingen "Absolutt Øivind"
FOTO: KRISTIAN EINANG
 
Stjerneduo til Tjuvholmen
Reidun Sæther og Øivind Blunck kommer til Tjuvholmen med forestillingen "Absolutt Øivind"

Publisert: 31.mai.2016 15:23
Oppdatert: 31.mai.2016 15:26

Denne uken lanserte Tjuvholmen Arena sommersesongens ferdigspikrede programplakat, og det er mye som tyder på at byens musikkinteresserte har en begivenhetsrik sommer i vente. Hele 40 arrangementskvelder står på programmet i løpet av sommeren, og daglig leder Thore Petter Wang forteller at programmet aldri har vært mer omfattende. 

- Vi kjører på videre, og vi er veldig, veldig fornøyd med årets plakat. Dette blir en sommer spekket med høydepunkter for alle og enhver, smiler Wang.

Store deler av programmet er allerede lansert, og tirsdag ble det klart at enda flere publikumsfavoritter er klare for Hamar-scenen. Reidun Sæther og Øivind Blunck kommer med forestillingen «Absolutt Øivind» 1.10 og Vidar Busk og Pål Flaata og Stephen Ackles er klare med forestillingen «En storslått hyllest til Elvis» 2.9.

– Den store musikkdagen 23.7 er selve lokomotivet i programmet, men vi har sørget for at det kommer til å skje noe på Tjuvholmen gjennom hele sommeren.

– Reidun Sæther og Øivind Blunck har allerede gjort stor suksess med forestillingen «Diva & the Beast», og «En Storslått hyllest til Elvis» har sanket kun femmere og seksere, sier Wang. Sommersesongen starter 9.6 med Eldar Vågan og Øystein Dolmen i «Torsk i taklampa». Deretter går det slag i slag før årets program avsluttes av Andy Puma & Big Band Loonies 23.10.

For den eldre generasjonen

Karoline Amb er dessuten tilbake med nye påfunn, og denne gangen presenterer hun et arrangement som er myntet på distriktets eldre garde. 

– Jeg har engasjert en prosjektgruppe bestående av en gjeng mellom 60 og 90 år. Dette er folk med veldig mye kompetanse, og de bruker jeg som sparringspartnere for å finne ut hva folk vil ha av underholdning, forteller Amb. Arrangementet finner sted 11.8, og Amb forteller at de har lagt opp til en mange-timers helaften med grilling, allsang, åpen mic, spill og musikk med bandet Backseat Bingos. 

– Dette er program som burde passe deltakere fra 50 år og oppover, og vi vil tilrettelegge for at folk kan komme og gå slik at de selv kan velge hva de vil ta del i, sier Amb. 

 
ØIVIND BLUNCK
FOTO: KRISTIAN EINANG
KAROLINE AMB OG THORE PETTER WANG
FOTO: KRISTIAN EINANG
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke