20. aug
SEMIFINALE: Fra venstre Ella Marie Hætta Isaken, Ole Børud og Ulrikke Brandstorp er semifinalister i Stjernekamp på NRK lørdag.
Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
 
Stjernekamp: Børud bookmaker-favoritt
Ole Børud (42) fra Ottestad har tatt seg helt inn i semifinalen i Stjernekamp. Og nå trekkes han fram som favoritt til å vinne hele greia.

Publisert: 19.okt.2018 10:26
Oppdatert: 19.okt.2018 10:26

Det er avisa Østlands-Posten som forteller at Ole er favoritt i spillselskapet ComeOn – og her er begrunnelsen til Fredrik Fodnes, analytiker i spilleselskapet.

– Ole er en fyr som lenge har gått litt under radaren, men som i det siste virkelig har trådt fram som den store Stjernekamp-favoritten. TV-seeren har over tid sett at Børud behersker mange sjangere og utviklingen hans minner litt om det som skjedde med Knut Anders Sørum i 2016 og Adam Douglas i fjor. Forrige lørdags hardrock opptreden virker å ha overbevist våre spillere om at dette kan gå «helt hjem», forklarer Fredrik Fodnes til Østlands-Posten.

Duett med niese

Lørdag er det klart for semifinale. Duett med en tidligere Stjernekamp-deltaker er en av oppgavene, og Ole Børud har tatt med seg sin niese, tidligere Stjernekamp-deltaker, Lisa Børud.

Og her er lørdagskveldens program: 

Musikal – med Tom Sterri som mentor:

1. Ella Marie Hætta Isaksen: You Can’t Stop the Beat – Hairspray

2. Ole Børud: Pity the Child – Chess

3. Ulrikke Brandstorp: God Help the Outcast – Ringeren i Notre-Dame

Duett med tidligere Stjernekamp-deltaker – også med Tom Sterri i panelet som ekspert:

1. Ella Marie Hætta Isaksen og Silya Nymoen: Hang With Me – Robyn

2. Ole Børud og Lisa Børud: Walk the Dinosaur – Was (Not Was)

3. Ulrikke Brandstorp og Knut Erik Østgård: Bed of Roses – Bon Jovi

Gjestenummer: Adam Douglas – Let Me Back On In

Mot finale

Finale går 28. oktober. Og artisten i førersetet inn mot finalerundene er altså Ole Børud, foran Ulrikke Brandstorp og Ella Marie Hætta Isaksen.

– Ole er akkurat nå den store forhåndsfavoritten til 1.90 i odds, og vi ser på det som svært usannsynlig at han ikke når selve finalen. Men han får sterk konkurranse av spesielt Ulrikke, som i lang tid har vært folkets favoritt og har levert gode prestasjoner helt fra starten av Stjernekamp, oppsummerer analytiker Fredrik Fodnes i ComeOn i avisa Østlands-Posten.

LES OGSÅ: Rocket seg videre

Forrige helg gjorde Ole Børud «The Trooper» (Maiden) til en 6’er i Dagbladet – som anmeldte låt for låt: «Du milde himmel som Ole leverer. Han tikker av i alle de riktige boksene. Ole smeller inn de høyeste tonene uten noen problemer, i tillegg til å kunne leke med både koreografi og formidling. Akkurat sånn det skal være.

Og anmelderen om «Father’s Joik» (Fjällgren) til en 5’er: «En meditativ ro over det hele seansen, som jeg innbiller meg er noe av hensikten med en joik. Altså å sette en i kontakt med noe/noen utenfor seg selv.» Og: «Det er bare å drømme seg langt inn i stjernenatten.»

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke