25. aug
 
Her er det bare å velge på øverst hylle
Stjernekø på Hedmarken denne uka. Her er det bare å velge på øverste hylle.

Publisert: 07.feb.2017 11:51
Oppdatert: 07.feb.2017 11:56

Hedmarken har blitt et stoppested for nasjonale artister. Sjekk bare menyen de nærmeste fem dager: Ola og Lars Bremnes i Multisal Pauline Hall onsdag, Elg på Brumunddal Live Scene, Bakgården torsdag, Hellbillies i Kirsten Flagstadsalen i kulturhuset fredag, Onkl P og De fjerne slektningene på Gregers lørdag, Dagny på Klubbscene Rolf Jacobsen lørdag og Øystein Sunde i Teatersalen i Brumunddal søndag.

Fylles sal og scene?

Det er nesten fristende å stille spørsmålet om alle disse artistene klarer å fylle sal og scene, men billettene går unna – og det er allerede utsolgt et par steder; både Ola og Lars Bremnes i kulturhuset onsdag og Øystein Sunde i Teatersalen i Brumunddal søndag.

Programansvarlig Mocci Ryen i Hamar kulturhus forteller at 418 billetter av 700 tilgjengelige er solgt til Hellbillies i Kirsten Flagstadsalen fredag, og at 84 billetter er solgt til Dagny på Klubbscene Rolf Jacobsen lørdag. Der er det plass til 100 (sitteplasser) og 150 (ståplasser).

Feirer Øystein

Størst kamp om billettene var det til Øystein Sunde i Teatersalen i Brumunddal, der ble billettene solgt før Ringsaker kommune rakk å henge opp plakater eller annonsere. 450 billetter forsvant på direkten.

Øystein Sunde er på en jubileumsferd. Mester’n fylte 70 år 24. januar, og besøker i den anledning flere kulturhus. Selve bursdagslaget skal foregå i Oslo Spektrum 1. april, hvor han får med seg et lag av venner på scenen – og i Brumunddal får altså publikum sjansen til å være med å feire allerede søndag. Selv uttalte Øystein Sunde til Hamar Arbeiderblad for et par – tre år siden om det å en gang brått bli kjent: – Det var en skremmende opplevelse å bli gjenkjent over alt. Jeg tenkte jo på det, og jeg så jo en artist som Odd Børre begynne å jobbe i forsikringsbransjen – men det ble jo helt gærent for meg, da, hva skulle jeg drive med?, og nå er det jo for sent ... Å få seg en utdannelse.

Jørn Nielsen på Gregers forteller at det før helga var hundre av fire hundre billetter igjen til Onkl P og De fjerne slektningene, og han regner med at lørdagens konsert fylles opp. For å oppleve Elg i Brumunddal var det i går drøyt hundre billetter ledig.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke