17. aug
Verdensstjerne: Det blir gjensyn med Measha Brueggergosman på den klassiske julekonserten på fredag, her fra 2010.
 
Stjernesopran rykker inn
Den canadiske sopranen Measha Brueggergosman kommer til den klassiske julekonserten i Vang kirke på fredag, etter at den sørafrikanske sopranen Pumeza har måttet avlyse på grunn av sykdom.

0
Publisert: 08.des.2015 11:07
Oppdatert: 08.des.2015 11:09

Measha sa ja på direkten da Mari Silje og Håkon Samuelsen ringte henne mandag. Og Measha vet godt hva det dreier seg om, for hun deltok på den klassiske julekonserten i Vang kirke både i 2008 og 2010. Og midt i en travel turné viste det seg at hun greide å rydde plass til et Hamar-besøk i år også.

Vi er så glade for at vi fikk på plass en publikums-favoritt når det kom avlysning fra Pumeza, sier Mari Silje og Håkon.

– For denne dama synger så kirkeveggen i Vang rister!

De to opplyste tirsdag morgen at det fortsatt er billetter igjen, men at det begynner å bli få av dem.

Measha ble kjent for et stort publikum da det olympiske flagget ble heist under åpningen av OL i Vancouver i 2010, da hun sang åpningssangen. På sine to opptredener i Hamar sørget hun også for å sjarmere publikum i senk med sin opptreden.

– Jeg setter pris på sjenerøsiteten jeg møter på reisene mine, og jeg liker å svare på samme måte. Jeg er veldig takknemlig for at jeg kan være med å skape en avslappende atmosfære på konsertene. Jeg er veldig avslappet selv, og jeg kan da bare være meg selv, uttalte hun til HA sist hun var i Hamar.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke