18. aug
Pulverheksa: Maj Britt Andersen til kulturhuset for små og store teatergjengere.
 
Stjernespekket vår
Hege Schøyen, Ingar Helge Gimle, Sven Nordin, og Maj Britt Andersen er blant skuespillerne som går på scenen når Riksteatret besøker Hamar kulturhus våren 2017.

Publisert: 08.nov.2016 12:31
Oppdatert: 08.nov.2016 12:34

– Det blir stjernespekket når Riksteatret kommer til Hamar i vår, sier programansvarlig Mocci Ryen.

– Publikum får servert en frydefull latterbombe med Hege Schøyen og Ingar Helge Gimle i «Kollaps i kulissene, meningsfylt feelgood-teater med Sven Nordin i «En mann ved navn Ove» og en varm og fargerik forestilling for store og små med Maj Britt Andersen i «Pulverheksa og vennene hennes».

Komedie

«Kollaps i kulissene» er basert på «The Play That Goes Wrong» som går på tredje året i London. Stykket er blitt kåret til «Årets beste komedie 2015».

Nå presenterer Riksteatret og Chat Noir suksessen i Norge, med skuespillere som Hege Schøyen, Ingar Helge Gimle, Bartek Kaminski og Jan Martin Johnsen.

«Kollaps i kulissene» er blitt omtalt som en krysning av Hotell i særklasse og Mr. Bean, og blir å se i Kulturhuset torsdag 2. februar.

gretten gubbe

– Reisen fra gretten gubbe til et sammensatt og sårbart medmenneske, er vakker, sier Sven Nordin, som spiller Ove i Riksteatrets oppsetning av «En mann ved navn Ove», basert på suksessromanen med samme navn.

Her møter du en sur og tverr 59 åring som er alle naboers skrekk. Han har alltid et uvennlig ord til de fleste. Men under overflaten på finnes en annen Ove.

I Stockholm har over 60.000 publikummere har så langt sett forestillingen. Nå kommer teaterversjonen til Norge, og fredag 24. februar besøkes Hamar kulturhus.

Pulverheksa

Riksteatrets tilbud for de minste til våren, er Maj Britt Andersen i spissen som Pulverheksa.

Den første boka om Pulverheksa ble utgitt i 1998 og serien er blitt en stor suksess blant norske barn. «Pulverheksa og vennene hennes» er en varm og fargerik forestilling som har alle de kjente karakterene fra Pulverskogen, og Riksteatret ønsker spesielt velkommen til alle små og store troll som skal på teater for aller første gang, fredag 21. april i Hamar kulturhus.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke