24. aug
Til Tivoli: Sandry Lyng er blant artistene som preger programmet under denne høstens Hamar Mart’n.?Foto: Pressefoto
 
Stjernetreff på Mart’n
Sandry Lyng, Morgan Sulele og The Main Level er blant artistene som finner vegen til tivoli-scenen under årets Hamar Mart’n.

Publisert: 31.jul.2015 06:07
Oppdatert: 31.jul.2015 06:11

Karuseller, sukkerspinn, salgsboder og en rekke konserter venter de som tar turen til Hamar Mart’n denne høsten.

Tidligere i sommer ble de unge artistene i The Main Level annonsert som første bidrag til årets Hamar Mart’n, og nå er det klart at også Sandra Lyng Haugen er blant artistene som skal sørge for underholdning fra scenen.

Sommerens landeplage

Sandra Lyng ble en tidlig fanfavoritt gjennom hennes deltakelse i Idol i 2004, og i 2005 kom debutalbumet «Døgnvill». I årene som fulgte holdt hun seg aktuell med listetopper som «Sommerflørt» og «I Morgen».

Sommerhiten «Play my Drum» har i løpet av de siste ukene utviklet seg til å bli en real landeplage, og nå kommer hun til Hamar som det store høydepunktet under høstens Mart’n.

Boyband og rapduo

The Main Level har blitt et av landets mest populære boyband på rekordtid. De unge stjernene ble annonsert til Hamar Mart’n allerede ved skoleslutt, og arrangørene forteller at det populære ble kontaktet som følge av tung etterspørsel fra publikum.

– Vi ønsker å involvere gjestene våre med å forme programmet, og det er alltid like gøy å kunne innfri ønsker som kan bidra til uforglemmelige opplevelser, sier prosjektleder Carlina Hitz.

Videre på programmet finner vi Morgan Sulele som i løpet av de siste ukene har sjarmert seg inn på toppen av norske hitlister med sangen «Bare Min».

Robin og Bugge inntar også scenen under årets arrangement, og i år står duoen står på samme scene som sine tidligere turnékompiser, Erik og Kriss.

– Med tekster alle kan kjenne seg igjen i, og melodier det er umulig å ikke danse til, er ingen tvil om at Erik og Kriss vil levere et show uten like på åpningsdagen til Festdager, fastslår Hitz.

På årets program er det ikke bare musikk som står på plakaten, og arrangørene lover både aktiviteter og familieshows som egner seg for de aller minste.

Hamar Mart’n 2015 finner sted ved Vikingskipet 24.–27. september.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
populære: Laurent, Sander og Alex i The Main Level.Foto: Pressefoto
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke