23. aug
 
Thorvald Stoltenberg stolt av onkelen Ivar F. Andresen
- Dette gir minner til en fortid som jeg er meget stolt av, sier Thorvald Stoltenberg etter at hans onkel Ivar F. Andresen lørdag ble innlemmet i Kirsten Flagstad Hall of Fame.

Publisert: 20.jun.2015 15:21
Oppdatert: 20.jun.2015 15:21

Lørdag ble nemlig to nye Opera-legender, Kaja Eide Norena og Ivar F. Andresen, innlemmet i Kirsten Flagstad Hall of Fame. Tilstede under innlemmelsen var representanter fra begge sangernes familier. Thorvald Stoltenberg var nevø av Ivar F. Andresen, og den tidligere Røde Kors-presidenten kunne fortelle at han var stolt av å kunne være tilstede på Kirsten Flagstad museet.

- For meg er dette en stor begivenhet. Jeg er så gammel at jeg truffet onkel Ivar, og jeg er så gammel at jeg har vært med på familiesammenkomster der han har bidratt med sang som underholdning, sier Stoltenberg som også var fornøyd med selve utstillingen. 

- Dette er et meget flott tiltak, og jeg er kjempeglad for at jeg ble invitert hit i dag, sier Stoltenberg og forteller at dagen først og fremst har vært preget av stolthet. 

- I dag er jeg meget stolt av onkel Ivar. Det å komme hit og få mulighet til å være tilstede da han skulle innlemmes i Kirsten Flagstad Hall of Fame setter jeg stor, stor pris på, sier han.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
INNLEMMELSE: Representanter fra familiene til både Ivar F. Andresen og Kaja Eide Norena var tilstede under lørdagens innlemmelse.
FOTO: KRISTIAN EINANG
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke