20. aug
TIL HAMAR: Bill Wyman kommer til Gregers.
FOTO: NTB Scanpix.
 
Stones-legenden Bill Wyman til Hamar
Den «pensjonerte», men smått legendariske bassisten i Rolling Stones, Bill Wyman, kommer til Hamar og Gregers.

Publisert: 26.aug.2014 14:03
Oppdatert: 26.aug.2014 14:12

Med seg har han det tallrike  Rythm Kings og Mary Wilson, en av de tre som i sin tid utgjorde like legendariske Supremes. 28. november inntar de Hamar.

En stolt daglig leder Jørn Nielsen på Gregers bekrefter overfor HA at Bill Wyman kommer med hele ensemblet til Hamar og han betrakter denne bekreftelsen som en fjær i hatten på utestedet.

Etter at Bill Wyman sa farvel til sine mangeårige venner i Rolling Stones, skiftet han musikalsk drakt og slo seg sammen med Rythm Kings som lever godt opp til sitt navn. Dette er rytme så det holder, drevet fram av den stillferdige, beskjedne, litt anonyme Bill Wyman som trofast turnerte bassgangene i Stones fra begynnelsen i 1962 til han «pensjonerte» seg i 1993.

Gregers kan ta i mot mellom 350 og 400 gjester. Sjansen for at lokalet fylles opp denne dagen er forholdsvis stor, det samme gjelder scenen. Rytm Kings teller 11 - |12 mann og i tillegg må det ryddes plass til syngedamene med den gamle Sypreme i spissen.

Bill Whyman og Rythm Kings har flere ganger vært i Norge, men da holdt konserter bare i de større byene. Første gang de besøkte Norge var i 1998, sist gang i 2007.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke