19. aug
 
Stoppested Verden er reddet
Festivalsjef Mocci Ryen har endelig fått den nødvendige støtten på plass. i mai blir det festival.

Publisert: 23.mar.2011 15:25
Oppdatert: -

Formannskapet i hamar vedtok for en tid tilbake å støtte den internasjonale barnefestivalen med 400.000 kroner. stange kommune bidrar med 200.000. rigsaker har gitt et tilskudd på 50.000, og løten 10.000 kroner. 
I tillegg har festivalleder mocci ryen fått god drahjelp fra det lokale næringslivet. mange store aktører har engasjert seg, og bidrar med betydelige summer
- Det har vært et spesielt år, og en lang prosess. men så har det startet en slags grasrotbevegelse, som har kjempet for festivalen, sier mocci ryen.

Dette blir festivalens fjerde år. de tre første årene fikk mocci og stoppested verden oppstarsstøtte på 400.000 fra hamar kommune. 
I år var den opprinnelig innstillingen fra rådmannen i hamars på 200.000 kroner, men i slutten av februar besluttet formannskapet å øke tilskuddet med ytterligere 200.000 fra fondet statstilskudd flyktninger.

 

 

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke