21. aug
 
Stor kollisjonsfare når «alle» opptrer i Hamar samme uke
Anders Baasmo Christiansen som Andy Puma, filmmusikk med Hamar musikkorps, Pink Floyd-hyllest på Scandic og Claudia Scott i Flagstadsalen – her er det mange favoritter å velge mellom.

Publisert: 18.okt.2016 07:20
Oppdatert: 18.okt.2016 07:39

Høstens travleste konsertuke? Det er flere uker som har blitt utnevnt til det i HA i høst. Og nå er det i gang igjen.

Ikke minst er det korps- og storbandfolket som har anledning til å hygge seg denne uka. De som skal sørge for det, er Anders Baasmo Christiansen sammen med storbandet The Big Band Loonies. Fra torsdag til søndag skal de gjøre fire konserter på Tjuvholmen Arena, og hver konsert har rom for 400 publikummere. Hittil er det ifølge Terje Åsvestad fredagen som ligger nærmest til å bli utsolgt.

En av konkurrentene er Hamar Musikkorps. Søndag har de konsert med musikalske godbiter fra filmens verden i Flagstad-salen – fra Solan i Flåklypa til pirater, trollmenn og cowboyer, ifølge Terje Holter, som er leder av korpset. Mocci Ryen deltar som sangsolist, mens Sigurd Arnekleiv Bækkelund er solist på fiolin.

Best besøkt

Den best besøkte enkeltkonserten ligger an til å bli Brit Floyd Live in Concert på Scandic Scene torsdag kveld. Over 1.000 billetter er solgt til det som presenteres som «en fantastisk reise gjennom fem tiår med Pink Floyd».

To fulle hus ligger det også an til å bli for Raske menns show «90 minutter på 80 minutter» i Flagstad-salen lørdag kveld. Ikke en konsert altså, men Raske menn har et stort publikum og første forestilling var en av de første som ble utsolgt i kulturhuset i høst.

Bredde

Og ellers er bredden stor – fra nye Sigurd Hole Trio i regi av Hamar jazzklubb torsdag kveld, via hyllesten til Anders Ørbæk med Veterankorpset, Hamar Brass Jazz og Aldershjemmet samme kveld, til fredagens konserter med Claudia Scott i Flagstadsalen og Aunt Mary på Gregers.

Og som det ikke var nok, avrundes helgen søndag kveld med Kirsten Flagstad Minnekonsert med Mari Eriksmoen i Hamar domkirke, og korkonsert i Vang kirke med Vang sangforening, Løiten sangforening og Furneskoret.

Og da bør alle ha fått sitt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke