24. okt
Flørt: I byen treffer Elias Stella
 
Storbyliv og miljøgifter utfordrer Elias
Redningskøyta Elias er tilbake, og denne gangen blir han tilbudt stillingen som redningskøyte i Storehavn. Men storbyen er ikke fullt så idyllisk som man skulle tro.

Publisert: 05.okt.2017 10:16
Oppdatert: 05.okt.2017 10:33

Elias har siden sist tatt det rolig i Lunvik, men etter en heroiske bragd der han redder Våghals fra klippen Storegap midt under en stor storm, får han tilbud fra Kystruta om å bli ny redningskøyte i selveste Storhavn.

Elias takker ja, men skjønner fort at livet i byen ikke bare er idyll. Han treffer den sjarmerende Stella som på natterstid drar han med ut og fester og danser da han egentlig burde sover og spart krefter til arbeidet. Under cruisingen langd kanalene natterstid kommer han over Våghals som han reddet like før, og han driver med noe mistenkelig.

Når ikke Kystruten vil høre på hva han har å forteller blir han og Stella nødt til å etterforske på egenhånd..

Våghals har sammen med et par medsammensvorne begynt unvinning av det miljøgiftige metallet Norvegium, og Elias må mobilisere både nye og gamle venner i jakten på skurkene.

Elias og Storegaps hemmelighet er en fin barnefilm som er ballansert både i form, innhold og lengde, og som også vil få de voksne til å dra på smilebåndet.

Marcus og Martinus figurerer i en kort sekvens, og Ravi har laget låten som de unge by-båtene danser til på natterstid. Filmen inneholder noen mørke scener, men er stort sett fin og trivelig.

Terningkast: 4

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke