23. aug
ekstrakonsert: Pågangen på billettene var tirsdag ettermiddag i største laget for å sikre at salget gikk glatt.
 
Storsalg for Sunde
Det ble krøll i bestillingen da pågangen på billetter til Øystein Sundes ekstrakonsert i Hamar kulturhus toppet seg tirsdag ettermiddag.

Publisert: 22.feb.2017 08:06
Oppdatert: 22.feb.2017 08:08

– Pågangen eksploderte omtrent med det samme, forteller kommunikasjonsansvarlig Jenny Magnusson i kulturhuset.

Etter at den første konserten med Sunde fredag 22. september ble utsolgt i løpet av et par timer i forrige uke, ble det bestemt å kjøre ekstrakonsert torsdag 21. september. Billettsalget til denne konserten startet tirsdag klokka 14.

– Det virker som om pågangen var enda større denne gangen enn til den første konserten, sier Jenny Magnusson.

Etter kort tid var det så mange som 7–800 personer inne samtidig for å sikre seg plass på de snaut 500 setene det var å velge mellom. Det lagde litt krøll på e-billett, og skapte en treghet i systemet som varte litt utover dagen, sier Jenny.

enda en konsert?

Ved halv fire-tida tirsdag var det derfor fortsatt ca. 50 billetter igjen.

– Men de blir nok utsolgt i løpet av dagen, sa Jenny ved 15.30-tida.

Dermed reiser spørsmålet seg om det kan bli enda en ekstrakonsert med Øystein Sunde og Meget i sløyd i Hamar.

– Det er det umulig å si noe om nå, men dersom det skulle bli mulig med to ekstrakonserter, må det i tilfelle være første gangen det skjer i Hamar kulturhus, sier Jenny Magnusson.

Mest i Hamar

Ifølge turnélista for Øystein Sunde og Meget i sløyds konserter til høsten, er det Hamar kulturhus som hittil avtegner seg med den klart største interessen. 15 konserter er satt opp, med start i Maihaugsalen på Lillehammer 9. september og en av de siste på Rådhusteatret i Kongsvinger 23. september. Ifølge lista er det kun Hamar som hittil har utsolgt hus.

Men Sundes konserter i mars med Ingrid Bjørnov er alle utsolgt, med ett unntak. Og lørdag 1. april gjør Sunde sin 70-års jubileumskonsert i Oslo Spektrum med kolleger og venner fra 50 år på scenen. Også den er utsolgt, så klart.

Det er 50 år siden Øystein Sunde sto på scenen første gang alene med gitar, og 46 år siden han toppet listene med slageren «Jaktprat» fra hans første LP-plate «1001 Fnatt».

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke