18. aug
I GANG: Færøyske Eivør Pálsdóttir med band åpnet AnJazz i Hamar teater onsdag kveld.
 
Strålende åpning av AnJazz
Hamars jazzfestival AnJazz fikk en strålende åpning med færøyske Eivør Pálsdóttir med band i Hamar teater onsdag kveld. Nå er showet i gang!

Publisert: 08.mai.2013 21:08
Oppdatert: -

Et entusiastisk publikum i en langt på veg fullsatt teatersal ga tydelig uttrykk for sin entusiasme over musikken til Eivør, og over at jazzfestivalen nå er i gang.

Hett

Og det ble på alle måter et hett møte i teatersalen, for dette er en sal som ikke akkurat innbyr til friskluftfølelse. Men det var mange som bemerket at heten egner seg faktisk veldig godt akkurat til en jazzfestival.

Og dermed er det i gang - fire dagers jazz med til sammen 17 konserter, hvorav de fleste vil finne sted i Hamar Teater.

Billettmuligheter

Hittil er det fortsatt bare konsertene med Bo Kaspers sent onsdag kveld og Anders Baasmo Christiansen fredag som er helt utsolgt, så det er fortsatt mulighet til å sikre seg en jazzopplevelse i siste lita.

Spenning rundt været

Noe av spenningen til årets festival er naturlig nok også knyttet til været på lørdag. For det er forventninger til AnJazz-paraden med byens korpsmusikk gjennom sentrum lørdag formiddag. Og skulle sola stikke fram, kan det bli strålende det også.

Og når starten er god, er det ingen grunn til at fortsettelsen ikke også skal bli det. Med Eivør er grunnlaget lagt for fire flotte dager.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke