20. aug
ÅPNING: Kirsten Flagstad-salen ble tatt i bruk for første gang søndag kveld av Leif Ove Andsnes og Det Norske Kammerorkester. Sparebanken Hedmarks direktør Richard Heiberg gratulerte Andsnes med premierekonserten.
 
Strålende kulturhusåpning
- En fantastisk dag, sa ordfører Morten Aspeli, og det syntes alle de andre også etter konserten med Leif Ove Andsnes og Det Norske Kammerorkester i Hamar kulturhus søndag kveld.

Publisert: 02.feb.2014 22:23
Oppdatert: -

Kirsten Flagstad-salen ble tatt i bruk for første gang, og Leif Andsnes var solist på Steinway-flygelet som Sparebanken Hedmark har gitt i gave til Kulturhuset. Konserten med Andsnes og Det Norske Kammerorkester var også en del av gaven.

Og selv om det fortsatt er halvannen måned igjen til den offisielle åpningen av Kulturhuset, ble søndagens konsert et bevis på at salen innfrir alle forventninger en måtte ha hatt, og det gjør det nye flygelet også.

Leif Ove Andsnes var da også svært fornøyd med både sal og instrument etter søndagens konsert.

- Her har Hamar fått et konsertlokale som blir å regne med nasjonalt, sa Leif Ove Andsnes.

Ifølge Andsnes er det også svært viktig at Kulturhuset i Hamar er blitt et flerbrukshus for alle, der det vil bli like naturlig å gå på klassiske konserter som på alt det andre som kulturhuset har å by på.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke