22. aug
 
Strålende Ulf Storbekk
Ulf Storbekks konsert sammen med et sammensveiset band og Solheimkoret gjorde stor suksess i går kveld.

Publisert: 31.des.2011 04:12
Oppdatert: -

Ulf Storbekks konsert sammen med et sammensveiset band og Solheimkoret gjorde stor suksess i går kveld.
Brumunddal
Teatersalen var nesten fullsatt, og det var fortjent. Det ble en fantastisk konsert med lokalstjernen Ulf Storbekk og koret han en gang var delaktig i. At han har gått sin egen veg er vel ingen som kan beklage.
Tvert imot, vil mange si. Det Ulf Storbekk gjorde i går kveld var fabelaktig. At han har en særegen stemme vet mange fra før. At han elsker de gode låtene er ingen hemmelighet. Men du verden som uttrykket har vokst de siste årene. Det er ikke bare mer kraft i stemmen, Storbekk viser mer av seg selv. Det forsiktige og varsomme har blitt skjøvet i bakgrunnen, og fram kommer en sterk vilje, en stolt selvsikkerhet og ikke minst en fantastisk livsgnist. Det er slikt publikum fanger ubevisst opp, og setter så umåtelig pris på.
Drevent band
Bandet som fulgte ham i går var en klasse for seg. Det satte sitt eget preg på hver av låtene, godt instruert av Storbekk. Kai Løland og Martin Hystad var stødig i kompet, og la til rette for et godt driv. Vidar Tyriberget på bass koste dermed livet av seg, mens Per Tormod Strand fikk fritt spillerom på elgitar, noe som han utnyttet optimalt med flotte linjer. Ronny Ødegaard på keyboard fargela det hele med både klang og rytme.
Rune Holme bidro med praktfull sologitar i «Both sides now», som dermed ble et av høydepunktene. Jan Eggum står fremdeles høyt på favorittlista, og i en låt som «Hemmelig» lekte Storbekk seg med teksten. Selv om det brøt litt med resten av programmet, satt publikum stor pris på duetten med Tor Arne Leberg; «Nella Fantasi», som hadde et mer klassisk preg.
Rytmisk kor
Solheimkorets bidrag smeltet ganske godt sammen med resten, takket være et rytmisk og fengende repertoar. Koret var heldig med at de har jobbet med rytmisk musikk det siste året. Låter som «Say» og «Chili con carne» satt igjen som støpt.
Koret var samstemt, og hørtes bra ut, ikke minst takket være 3K live, som gjorde en god jobb med både lys og lyd. Det ble dessverre lite samspill mellom kor og band, men felles musikkfølelsen i kveldens avslutningslåt «Stay with me» av ingen mindre enn Bernhoft, indikerte at det er noe begge kan satse på til neste gang. For dette blir vel å regne som starten på en tradisjon?
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke