21. aug
 
Student ble hyllet på Innlandsperler
Hamar og Omegn Markedsforening (HOOM) feiret begivenheten Innlandsperler med en stor festkveld på Sagbladfabrikken.

Publisert: 24.okt.2014 23:00
Oppdatert: 24.okt.2014 23:07

- Dette er vårt viktigste arrangement gjennom året, forteller en engasjert styreleder Siw Sandberg Holter.

- Denne begivenheten ønsker vi å feire med stil. Her var det da også en forholdsvis høy glamfaktor med rød løper, fotoseanse av samtlige inviterte, champagne, god mat og ikke minst et sceneshow med trøkk. Her knyttes også nye kontakter mellom de ulike byråene, meddeler Holter.

Årets konferansier var valgt med stor omhu, og derfor kunne en stolt Siw Sandberg Holter presentere Karoline Amb. Amb er en habil størrelse i entertainerbransjen og godt kjent for egne show og plateutgivelser - men ikke minst UKM (ungdommens kulturmønstring).

En ny pris fra 2014

- Fra og med 2014 vil vi innføre en ny kategori, forteller Holter.

- Nemlig «årets student». Her ønsker vi å stimulere, oppmuntre og gi støtte til ungdommer som ser muligheter innenfor bransjen vår. Vi ser at denne prisen kan være et springbrett inn imot bedrifter, og at ungdommene slik kan knytte kontakter og dermed bygge opp en egen karriere, sier Holter.

Prisen i denne kategorien gikk i år til Karoline Bækkevold Bakke. Juryens begrunnelse var at Karoline har vist særlige evner til å lytte til kundens ønsker, hatt en klar profil og vist evne til å tenke helhetlig, moderne og med stram regi.

Juryen ser på Karoline som en person med et stort potensial.

-Dette er skikkelig stort! Karoline Bækkevold tripper av begeistring.

- Nå gjelder det å stå på videre. Den største drømmen er å drive med animasjon, forteller hun. Men grafisk design er uansett inspirerende.

- Jeg vil og takke mentor Jørgen Rogne for all inspirasjon og supert opplegg rundt lærlingene, legger hun til.

Perleprisen

HOOM har en egen ærespris som blir kalt Perleprisen. Den gikk i år til Rolf Hodt. En grunder som nå driver reklamebyrået Scootr.

Juryens begrunnelse var hans mangeårige virke i bransjen, en banebryter og et varmt og inkluderende menneske.

Både Karoline Bækkevold Bakke og Rolf Hodt fikk en stående og lang applaus fra de snaut 100 deltakerne på denne festkvelden. Vel fortjent var refrenget blant bransjefolkene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke