26. aug
 
Studentrevy for fullt hus
Høgskolestudentene fikset kollektive latterbrøl da de inviterte til premièrefest og revy-moro med forestillingen "Vi er straks tilbake".

Publisert: 21.apr.2016 22:09
Oppdatert: 22.apr.2016 06:05

- Dette var kjempebra. Jeg er i alle fall veldig positivt overrasket. Gode skuespillere, og et veldig bra husband på toppen, mener Kristin Stadsvold. Hun var blant de drøyt 120 menneskene som sørget for fullt hus under torsdagens premiere på Gregers.

Etter mange år med dørgende revy-stillhet ble studentrevyen satt opp til stor suksess i 2015. I år satses det i enda større grad på revy-humor. Revyen, som regisseres av Thomas Hildonen, omfatter en mengde frivillige aktører foran og bak scenen. Snaut 30 skuespillere bidrar med sine sketcher, og bakers på scenen sørger et slagkraftig husband for flyt i programmet. Publikum var med på leken fra første stund, og da latteren hadde senket seg i salen kunne arrangørene høste store mengder lovord fra de frammøtte.

- Jeg har ikke ledd så mye på lang, lang tid, smiler Maria Merckoll Larssen. Hun var på plass sammen med medstudent Emilie Bjørnødegård, og begge kunne fortelle at de storkoste seg under årets revy.

-Man vet aldri hva man får med studentrevyer, men dette var en forestilling som leverte over alle forventninger, sier Bjørnødegård.

Torsdagens premiere markerte kun startskuddet på det som blir en travel helg for årets revyartister. De skal nemlig tilbake på scenen fredag- og lørdag kveld med nye forestillinger.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke