19. aug
KINOGLEDE: Her er noen som hadde det gøy på kino lørdag ettermiddag. Foran fra venstre Hedvig Solum og Erle Solstad. Bak fra venstre Tuva Leirevaag Østlund, Kine Solstad, Maja Sandnes og Marie Solum.
 
Suksess for kinodagen
Det ble solgt hele 2.550 kinobilletter i Hamar på Den store kinodagen lørdag.

Publisert: 06.nov.2011 13:33
Oppdatert: -

Kinosjef Espen Jørgensen ved Hamar kino er godt fornøyd. Selv om kinoen bare har tre saler for tiden, ble det solgt flere billetter enn i fjor, da fem saler var i drift.
Den mest populære filmen var På eventyr med Tintin: Enhjørningens hemmelighet, som ble sett av 582 personer.
Flere av forestillingene i de minste salene var utsolgt, noe som førte til at flere ikke fikk plass. Kinosjefen beklager at noen måtte gå skuffet hjem.
Knerten i knipe var en av de utsolgte forestillingene. Blant dem som jublet over plass, og som gledet seg til kinoopplevelsen, var venninnegjengen Hedvig Solum, Erle Solstad, Tuva Leirevaag Østlund, Kine Solstad, Maja Sandnes og Marie Solum. De var helt klare på hva de mente:
- Kino er gøy!
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke