17. aug
Magisk: Maria Mena er godt vant til å stå på store scener, og med en slik selvsikkerhet skapte hun umiddelbart en magisk stemning i Hamar kulturhus fredag kveld.
 
Suksess med Mena
Nesten 450 tilskuere tok turen til Kulturhusets største sal da Maria Mena gjestet Hamar.

Publisert: 11.apr.2016 09:11
Oppdatert: 11.apr.2016 09:14

Med en Kirstin Flagstad-sal delt i et amfi for dem som ville sitte, og et dansegulv for dem som ville komme tettere på stjernen, var Hamar klare for et av de virkelig store navnene i norsk musikk om dagen.

Full kontroll

Maria Mena hadde publikum i sin hule hånd allerede i det hun satte sine ben på scena, og hun kjørte på med to av sine noe roligere sanger før hun oppfordret publikum til å droppe jakkene.

– Her skal vi danse og kose oss, så ingen grunn til å stå her med ytterjakkene på, sa hun fra scenen.

I kjent stil var Mena åpen og uredd for å dele av sitt private liv, og snakket blant annet om skrivesperre etter en lang påskeferie.

– Det er tungt å tro at en kan ha mistet en bestevenn, men heldigvis ble det ikke slik, og jeg ble minnet om hvorfor jeg begynte med musikk som 11-åring, sa Mena før hun bød på sin nyeste sang, «Leaving You».

Engasjert publikum

Selv om Mena selv tok til orde for at publikum måtte se og kaste jakkene, så var det ingenting å si på stemningen blant de nesten 450 fremmøtte. Nede på dansegulvet var det solgt omtrent 250 billetter, og trampeklappen og dansingen til Maria Menas behaglige stemme begynte få minutter ut i konserten.

Mena appelerer til et vidt publikum, og det var godt synlig med en god alderspredning blant publikum.

Mena skuffet naturligvis ikke, og bød på en god variasjon mellom både nye og gamle sanger. Som den eminente underholdnersken hun er, varmet Mena selv opp publikummet med noen roligere låter før hun gradvis økte tempoet gjennom konserten.

Lovte gråt

Kjent for sine emosjonelle låter, ga hun fra seg et løfte en ikke ofte hører fra en norsk konsertscene.

– For dem som trodde at de skulle få komme på konsert og grine litt, så kommer vi dit etter hvert, lovte Mena fra scenekanten tidlig i konserten, og for alle som kjenner til hennes svært personlige tekster og ikke minst den fantastiske stemmen hun besitter, så var det vel ingen tvil om at det var et løfte hun trygt kunne gi fra seg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke