26. aug
Teater Innlandet med forestilling basert på Øystein Sundes musikk og tekster. Dette blir første oppsetning i det nye kultuhuset Fra v: Tom Steinar Lund, skuespillerne Ida Holten Worsøe, Tiril Heide Steen og Tom Styve. FOTO: JENS ERIK JENSRUD.
 
Sundefest i Teater Innlandet til våren
Det blir så bra'tt!  

Publisert: 15.aug.2013 12:56
Oppdatert: -

Det blir garantert rift om billettene, når Teater Innlandet til våren setter opp verdens første Øystein Sunde-teater.
Uten leppa fra Skarnes selv, men med fri tilgang til hans elleville verden.
Scenen settes idet dansken med campingvogna du vet skaper trafikkpropp på fjellet, og bilen fra Ringnes og alle de andre bare må slå seg ned og ta livet som det kommer der oppe. Teateret har handplukket musikkteaterartister som Ida Holten Worsøe, Tiril Heide-Steen, Sig-Werner Moe, Espen Bråten Kristofferen,og Tom Styve. Regien er ved Trond Lie, og det musikalske ligger trygt i Tom Steinar Lunds erfarne hender.
Det er bare å begynne å glede seg, for i mars 2014 kommer "Det året det var så bratt". Det blir så bra att' det blir gromt å spise speillegg!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke