24. aug
Ekstra igjen: Nå er tredje ekstrakonserten lagt ut.Foto: Kristian Einang
 
Ekstra-ekstra-ekstra-konsert med Sunde
Det ble nok en gang rift om billettene, da Hamar kulturhus la ut den tredje konserten med Øystein Sunde. Derfor er nå den fjerde konserten bekreftet og allerede lagt ut for salg.

Publisert: 27.feb.2017 17:45
Oppdatert: 27.feb.2017 18:09

– Da billettene til ekstra-ekstra-konserten med Øystein Sunde og Meget i sløyd ble lagt ut mandag 27. februar, tok det ikke mange sekundene før mesteparten av salen var solgt. Etter 30 minutter var det bare et par enkeltbilletter å oppdrive, forteller kommunikasjonsansvarlig Jenny Magnusson.

– På grunn av enorm popularitet er den fjerde konserten bekreftet til onsdag 27. september og allerede lagt ut for salg på Hamar kulturhus sine nettsider.

– Folk er tydelig i Sunde-modus, så da venter vi ikke med å legge ut enda en konsert, sier hun.

– Vi visste nok at det ville gå unna med billettene denne gangen også. Men hadde kanskje ikke tenkt at det skulle gå så fort. Men Sunde tar oss stadig på senga.

HER kan du lese mer om Sunde-konsertene i Hamar.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke