20. aug
AKROBATIKK: I Kulturhuset.
FOTO: FREDRIK HUBRED HAGEN
 
Super Sunday på fredag
Sirkus er noe de fleste forbinder med løkka og store telt. Men fredag fikk publikum oppleve sirkus i selveste kulturhuset.

Publisert: 17.okt.2014 23:02
Oppdatert: 17.okt.2014 23:05

Race Horse Company med forestillingen Super Sunday ga de rundt 250 publikummere en kveld de sent vil glemme. Det manglet ikke på lyd, rytme og effekter i tillegg til det rent akrobatiske i showet. Etter en forsiktig oppstart der gruppa kom «ridende» inn på hester, ble publikum revet med i det ene storslåtte opptrinnet etter det andre. Vi fikk da også akkurat det et nysirkus skal være med teatralske virkemidler, rock og heftige rytmer og dans. Men ikke minst akrobatikk på utrolig høyt nivå.

Se flere bilder her

Ønsket av de unge

Det er ungdommen selv som har etterlyst nysirkus i Kulturhuset, og det skal de få. Lørdag formiddag blir det to workshops med påmeldte i alder 6–21 år. Vel halvparten av fredagens publikum besto av barn og ungdom. Og det var bare godord å høre i pausen og etter forestillingen. Så regnes også Race Horse Company som den beste truppen i hele Norden. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke