25. aug
Ane Brun er blant artistene som venter på Superlørdag under Anjazz. FOTO: NTB SCANPIX
 
Superlørdag på Anjazz
Ane Brun, Babylon Brothers og Z for Zappa er noe av det Anjazz tilbyr på festivalens siste dag.

Publisert: 15.mar.2016 10:52
Oppdatert: 15.mar.2016 10:05

Anjazz arrangeres i år fra 4. til 7. mai. På festivalens siste dag er det lagt opp til et fyldig program. 

Superlørdag er navnet Anjazz har gitt festivalens avslutningsdag. Programmet starter med parade fra Østre Torg til Stortorget med Hamars Janitsjarmiljø. På Stortorget venter Sinsen ungdomskorps med drillpiker for konsert og show. 

Jazzlunch

Deretter fortsetter lørdagen med Jazzlunch med Hot Club De Norvège på Hamar Teater. Anjazz beskriver dem som et av Norges hotteste liveband med sin smittende spilleglede. Hot Club De Norvège har gitt ut over 25 plater, og har vært nominert til Spellemannpris flere ganger. De turnerer over hele verden, og har samarbeidet med blant annet Stéphane Grappelli og Jimmy Rosenberg. 

Deretter følger konsert med Harald Lassen og LabTrio i kulturhuset. De samles her for første gang på samme scene. 

Fullpakket kveldsprogram

Et av høydepunktene denne lørdagen vil nok være Ane Brun som gjester Kirsten Flagstadsal. Dette er én av bare fire konserter Brun holder i Norge i år. Ane Brun har hatt en innholdsrik karriere siden debutalbumet "Spending time with Morgan" i 2003, og har høstet gode kritikker opp gjennom årene.

Etter at Ane Brun har avsluttet sin konsert, skal Cæcilie Nordby og Lars Danielsson fra Danmark varte opp med musikk på Hamar Teater. På samme sted spiller også Babylon Brothers senere på kvelden.

For å avslutte lørdagen spiller Z for Zappa midnattskonsert i Hamar teater. Her er 18 musikere fra Hedmark samlet for å spille låter av Frank Zappa.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke