24. aug
 
Stjerner i kø for supertorsdag
Det blir mulighetenes torsdag på Hedmarken. Nasjonale stjerner står i kø.

Publisert: 24.okt.2017 08:32
Oppdatert: 24.okt.2017 08:47

Nico & Vinz på Gregers, Bjørn Eidsvåg i Hamar kulturhus, Jon Eberson Group i Røhnesalen, Odd Nordstoga på Herredsvang – og vi må nesten ta med hele Norges kokebokmor Hanna Winsnes, som denne gang presenteres i Tor Karseth-stykket «Hanna og Mathias».

Med andre ord: mer enn nok å velge mellom for den kulturinteresserte på Hedmarken.

Bjørn Eidsvåg kommer til kulturhuset med forestillingen «Etterlyst: Jesus». Det var opprinnelig satt opp en forestilling fredag og en lørdag. Begge disse er nærmest utsolgt, med noe slik som tjue ledige billetter hver dag. En ekstra forestilling er satt opp torsdag, og kommunikasjonsansvarlig i Hamar kulturhus Jenny Magnusson forteller at det er solgt hundre billetter også til denne forestillingen. Forestillingen er mottatt med skryt i landets riksaviser med «usedvanlig levende» (VG), «Fremragende» (Aftenposten) og «Forestillingen er så god at den en gang i tiden kunne blitt forbudt» (Dagsavisen).

Samme oppskrift

Til Gregers kommer Oslo-guttene Nicolay Sereba og Vincent Dery, Nico & Vinz. Gutta slo gjennom i 2011, og ble årets spellemenn i 2014. Etter en periode i ro er duoen på vegen igjen – og torsdag altså på Gregers i Hamar. 120 billetter solgt så langt.

Til Røhnesalen kommer Jon Eberson Group. «Ikke helt som på åttitallet, men oppskriften er den samme: Jon Eberson skriver fortsatt låtene, og vokalisten, som i dagens utgave av «Jon Eberson Group» heter Hilde Marie Kjersem, skriver tekstene», heter det i presentasjonen.

Nordstoga utsolgt

«Odd Nordstoga Solo» på Herredsvang i Romedal torsdag er allerede utsolgt. Nordstoga, fortsatt med plass helt i populærtoppen, har brukt året så langt til å slippe en låter enkeltvis, og snart skal disse samles på album. Han har tidligere gitt ut 15, har vunnet flere spellemannspriser, det er nevnt at det nye albumet slippes i februar – men først: Herredsvang.

På Domkirkeodden skal det handle om Vang sangforening, som fyller 100 år – og som har fått hjelp av Tor Karseth til å lage teaterkonserten «Hanna og Mathias». Mer enn halvparten av billettene i Hedmarksmuseets aula er solgt.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke