23. aug
 
Svakere kinotall
Hamar kino har hatt dårligere besøk i juli sammenlignet med samme måned i fjor. Billettsalget er sytten prosent dårligere enn juli i fjor.

Publisert: 04.aug.2017 16:40
Oppdatert: 04.aug.2017 16:47

Best besøk i juli er «Grusomme meg 3» med nesten tre tusen billetter solgt, på andreplass er «Spider-Man: Homecoming» med drøyt to tusen billetter solgt – og på tredjeplass «Dunkirk» med 1.685 billetter. På kinotoppen så langt i år er «Fast & Furious» med 4.076 solgte billetter, «Dyrene i Hakkebakkeskogen» med 3.718 billetter solgt – og på tredjeplass er «Vaiana» med 3.594 billetter solgt. Topper nasjonalt gjør «Skjønnheten og udyret», «Pirates of the Caribbean: Salazars hevn» og «Vaiana».

Else Eriksen, Hamar kino, skriver i en pressemelding at det ble en svakere juli enn antatt, også for hele landet – men at det er store forventninger til høsten med «Askeladden» (29. september) og «Snømannen» (13. oktober).

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke