22. aug
Slo fjorårets besøkstall: Eldar Vågan og Bjørn Kleiven har knivet med festivalene om publikummerne, men endte allikevel med nesten fulle telt i fem uker på rad.
 
Svingende salgstall
Da teppet gikk ned for «Ænda feitere og finere» på lørdag hadde 6.800 personer tatt turen innom teltet på Tjuvholmen.

Publisert: 24.jul.2012 06:26
Oppdatert: -

HAMAR
- Det har gått veldig bra, sier Eldar Vågan, som sammen med Bjørn Kleiven og orkesteret The Eldarados har holdt sommershow på Tjuvholmen i fem uker. Sisteforestillingen var på lørdag, etter fire ekstraforestillinger.
- Vi har valgt å spille på søndager, og søndagene har det ikke vært fullt. De som ikke hadde mulighet til å dra ut på fredagskvelden, har hatt mulighet til å komme på søndag. Det drar jo ned gjennomsnittet litt, men i år har vi hatt flere folk på søndager enn i fjor, sier Vågan.

Flere Fra Toten

- Vi er kjempefornøyde. Dette er jo bedre enn i fjor, forteller Bjørn Kleiven.
- Jeg så at det var veldig mange nye folk som vi ikke har sett før. Vi er strålende fornøyd med at nyheten om showet har spredt seg, og at både nye og gamle kommer og hører på.
- Jeg er helt sikker på at det var flere totninger i år, mener Vågan.

Frustrert av skiltmangel

Rekord til tross; Vågan mener de lett kunne ha solgt flere billetter.
- Regnværet er jo en ting, men den verste er jo uframkommelighet nede i høgget på Hamar. Undergangen har vært stengt, og selv lokalkjente finner ikke fram til Tjuvholmen. Det er litt skandale det, sier Vågan.
- Jeg sto på scenen, så jeg ville ikke bruke store ord. Men hadde jeg ikke stått på scenen hadde jeg nok brukt rimelig store ord, sier den populære musikeren, og etterlyser skilting.
- Er det et skilt? Er det et skilt hvor det som hvordan enn skal kjøre til Tjuvholmen? Mange tusen har vært der nede, og absolutt alle har klagd på at det var vanskelig å finne fram. Det blir kjelkete å lete byen rundt. Forrige helg måtte svogeren min kjøre om Storhamar.

Kommer kanskje tilbake

Verken Kleiven eller Vågan kan si noe sikkert om hvordan neste sommer ser ut.
- Vi har ikke bestemt noe ennå, men jeg sier ikke nei til å klemme på en sommer til. Det er en kjempefin plass, hvor alt ligger til rette, sier Kleiven.
- Jeg kan ikke si noe sikkert, jeg er ikke ferdig med å pakke ennå. Det kan hende vi får tilbud om å spille et annet sted, sier Vågan, men legger til at han synes det er veldig stas å være i Hamar.
- Man skal ikke utelukke at vi kommer tilbake. Hvis vi finner fram da.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke