24. aug
Airplayin´ består av musikerne Bjørn Thomassen (f.v.), Rune Slaatten, Finn Andresen, Roy Engebakken, Per Erik Høsøien, Lars-Fredrik Børresen, Sjur Lundstein, Geir Atle Wiig Johansen, Jørn Kjonerud og Ronny Ødegaard.
Foto: Fotomontasje
 
- En historisk begivenhet
Den 12. august står tributebandet AIRPLAYIN’ på storscenen i Brumunddal med originalbandets vokalist Tommy Funderburk.

Publisert: 15.feb.2016 11:02
Oppdatert: 15.feb.2016 11:06

- Det er en historisk begivenhet når AIRPLAYIN’S drøm om å få selveste Tommy Funderburk med seg på scenen nå går i oppfyllelse, sier Geir Atle Wiig Johansen. 

Tommy Funderburk er nok mest kjent som vokalisten i Airplay, men er en av de mest brukte studiokoristene i USA siden 80-tallet, og har bidratt på utgivelser med band og artister som Whitesnake, Yes, Mötley Crüe, Starship, Andrae Crouch, REO Speedwagon, Richard Marx, Rick Springfield og Steve Lukather.

Bandet AIRPLAYIN' fra Brumunddal/Hamar ble startet som en hyllest til 30-årsjubileet til «AIRPLAY», og gjorde sin debut på Gregers i 2010, med hele 10 mann på scena. Etter å ha lansert en video med Airplay's låt «Cryin' All Night» på YouTube fikk bandet tilbakemelding fra Airplay-grunnlegger Jay Graydon selv, som ifølge Wiig Johansen var svært imponert over lydbildet bandet fra Brumunddal greide å gjenskape fra albumet. Siden den gang har AIRPLAYIN' fått flere festivaljobber på baken, og er nå klar for Tømmerstock 12. august. 


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke