17. aug
 
Synger til Nav i video
Modell Cathrina Hell Lykke har lagt ut sin første musikkvideo, dedikert til Nav Stange.

0
Publisert: 19.mai.2016 09:00
Oppdatert: 19.mai.2016 09:26

Låten er en cover av «Karma» av den kanadiske artisten Tep No, og lavbudsjettvideoen er filmet i sin helhet langs Hamars strandsone.

– Henning Ramseth har lagt alt av instrumenter fra bunnen av, og bygget kompet fra «scratch». Den har blitt noe helt annet enn originallåten, sier Hell Lykke, som ble kåret til Årets Vi Menn-pike i fjor.

– Sangen er egentlig rettet mot Nav i Stange, sier 26-åringen, som i flere år har slitt med leddgikt, fibromyalgi og ME, og ønsker å bli erklært arbeidsufør. - «Karma» var en sang jeg føler traff meg veldig. Jeg har bestemt meg for at møtet med Nav ikke skal ødelegge meg. Jeg har en tro på karma, og jeg tror de at de personene som har gjort det vanskelig for meg kommer til å bli bitt i ræva sjøl snart, sier Hell Lykke.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke