22. aug
 
Synne ut av Team Me
På grunn av uenigheter rundt nominasjonen til Statoil-stipendet, har Synne Øverland Knudsen (22) har valgt å forlate Team Me.OSLO

Publisert: 23.jan.2012 12:54
Oppdatert: -
På grunn av uenigheter rundt nominasjonen til Statoil-stipendet, har Synne Øverland Knudsen (22) har valgt å forlate Team Me.
OSLO
Valget om å trekke seg fra bandet var tatt før de mottok Spellemannspris for Årets Popgruppe.
«Ved årets nominasjon var jeg og bandet mitt, Team Me, så uenige om de politiske aspektene ved stipendet at jeg til slutt trakk meg. Under Bylarm spiller jeg ikke lenger i Team Me», skriver hun en kronikk i Dagbladet lørdag.
Team Me manager Thomas Ryjord synes det er veldig trist at Synne har valgt å forlate dem.
- I dette tilfellet ønsket det store flertall å søke muligheten til å bli nominert til årets Statoil-stipend, fordi det er en unik mulighet til å få jobbet enda bedre med å få musikken til Team Me ut i verden, med alle kostnadene som det medfører, sier han til Dagbladet.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke