21. aug
Hallelujah: Anna Rømoen Olsen (12) imponerte så mye med sin stemme at hun nå er klar for fylkesmønstringen.
 
Talentdryss i Løten
Løtens talentfulle ungdommer fikk lørdag vise seg fram under ungdommens kulturmønstring.

Publisert: 26.jan.2013 21:23
Oppdatert: -

Løten
Med alt fra Japansk musikk til klassisk sang, var variasjonen meget stor under årets UKM i Løten. Per Ola Skjæraasen (20) åpnet ballet med både coverlåter og en egenprodusert sang på Japansk. Festen fortsatte i countrysjangeren når Charlotte Neskvern Moen (17) sang om å bli vervet i militæret, før Tom Arne Johansen fant plassen på scenen med sin gitar. Han framførte en pop- salme foran de rundt 100 som var til stede.

flere imponerte

Det var kanskje dagens yngste artist som imponerte mest under årets UKM. Anna Rømoen Olsen (12) Viste fram sitt store talent, og med en fløyelsmyk stemme sang hun «Hallelujah» foran et bergtatt publikum. Etterpå var hun lettet og glad for å være ferdig.
- Det er jo ganske nervepirrende før man går på scenen, men etter hvert roer nervene seg, sier det unge sangtalentet. Hun kunne også fortelle at det var ekstra spesielt å synge akkurat den sangen.
- Den sang jeg i begravelsen til oldemoren min, så den betyr ekstremt mye for meg, sier hun.
Oda Von Schiervick Engh (15) sang det klassiske stykke «Time to say Goodbye», før dødsmetalbandet Church om Mammon avsluttet årets talentkonkurranse med to beinharde låter.
- Dette er fjerde året vi er med på UKM, og det er like artig hver gang, sier Erik Bjørke. Metalbandet er kommet videre til fylkesmønstringen ved to anledninger tidligere, og håpet på å avansere også i år.
- Det er jo så moro å spille foran andre mennesker, så vi tar imot enhver anledning til å spille med åpne armer, forteller han. Senere på kvelden kom det fram at det var nettopp Anna Rømoen Olsen og dødsmetalbandet Church of Mammon gikk videre til fylkesmønstringen.

unge kunstnere

I tillegg til musikalske bidrag, var det også satt ut en kunstutstilling ved mingleområdet i Løten kino. Ina Merethe Enberget (14), Ruben Jakobsen Olsrud (12), Mathilde Lerudsmoen (15), Anna Lisa Viena (13), Per Ola Skjæraasen (20) og Silje Kroken (19) bidro alle til en imponerende kunstutstilling. Også her var variasjonen stor, men det var Ruben Jakobsen Olsrud, og Anna Lisa Viena som imponerte mest og vil dermed ta med sine egne kunstverk videre til fylkesmønstringen.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke