19. aug
Gikk Videre: Karoline Strømsrud (15) imponerte juryen med den hjemmelagde låten «Why».
 
Talentene blomstret
Institusjonsmetal, symfonimusikk, sigøynertrio, ballader og ballett. Innslagene var av høy klasse under årets UKM i Hamar Kulturhus.  

Publisert: 15.feb.2014 18:20
Oppdatert: -

Det var stor interesse for årets UKM i det splitter nye kulturhuset, og med 80 personer, fordelt på 29 innslag var deltakerlisten var lengre enn noen gang har vært tidligere.
Med over 50 deltakere fikk juryen grønt lys til å sende hele fire av sceneinnslagene videre til fylkesmønstringen, men nivået var høyt så det var hard kamp om plassene.
Mange imponerte
Institusjonsrockerne i Helseskade ga absolutt alt da de sto på scenen. Odin Sand (16), Samuel Harang (18), Simen Pedersen (17), Sindre Bekkevold (18) og Øystein Skaaret Melby (17) imponerte nok til å ta seg videre. Karoline Strømsrud (15) gjorde inntrykk med vakkert gitarspill og sang, og trioen i Sigøynerensemblet gjorde også nok til å imponere kveldens jury. I tillegg fikk vi se danserne i The Ballerinas ta seg videre til fylkesmønstringen.
– Det viktigste for oss er ikke å vinne. Vi gjør dette først og fremst fordi vi trives på scenen, sier Helseskade- vokalist Sindre Bekkevold (18).
Dyktige kunstnere
Årets kunstnere imponerte stort, men der var fotografen Bendik Flugstad med bildene «Trygghet», «Klovnen», «Nysgjerrighet» og Smerte» som ble valgt ut av juryen til å representere Hamar i fylkesmønstringen.
Fylkesmønstringen finner sted i Hamar Kulturhus fra 4.4 til 6.4.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke