buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
CAROLINE: Smiler bredt etter sommerens amerikatur.
 
- De beste ukene av mitt liv
Caroline O. Volla (18) kommer til høstens første møte i Sons of Norway Hamar Lodge mandag for å fortelle om sitt opphold ved Skogfjorden språkleir i USA.

Publisert: 13.aug.2012 04:13
Oppdatert: -
Møtet holdes på Norsk Utvandrermuseum mandag klokka 19.00, og det er åpent for alle.
Leirstedet Skogfjorden drives av Sons of Norway ved Bemidji i Minnesota. 10 norske ungdommer deltok i opplegget i år.
Caroline reiste over dammen 17. juni, og var i USA tre uker som representant for Hamar-losjen.
Den første uka ble tilbrakt i St. Paul sammen med en vertsfamilie, og to uker var satt av til sommerleir på Skogfjorden.
- Uka sammen med vertsfamilien gikk unna på et blunk, og vi ble holdt aktive fra vi sto opp om morgenen til vi la oss om kvelden, forteller Caroline, som innrømmer at de to første dagene på Skogfjorden ikke var særlig gode.
- Jeg kunne ikke forstå hvorfor ungdom dro dit frivillig og var der hele sommeren. Men misnøyen gikk fort over, og jeg endte opp med å ha de to beste ukene i mitt liv, oppsummerer hun.
Caroline forteller videre at oppholdet ga minner for livet, og møter med mennesker hun aldri vil glemme. Selv om hun etter de to første dagene i leiren var en smule irritert på farfar og president i lodgen, Einar Volla, som tilbød henne å reise til USA, er hun klar på at å si ja til å delta er den beste avgjørelsen hun har tatt så langt i livet.
- Miljøet kunne ikke vært bedre, og jeg kan anbefale dette for alle, er hennes konklusjon. Du hører hele historien i kveldens møte.
Og hvis et slikt amerikaopphold lyder spennende, er det greit å vite at det blir ny leir neste sommer. Kriteriet for deltakelse er at du eller noen i familien har tilknytning til Sons of Norway.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat