14. des
UNDRER SEG: Hvorfor han ikke kan fly? (Aud hUse figurer)
 
1000 åpne hager
Søndag er det mange rundt omkring som inviterer til åpen hage. Noen har prydhager, andre spesielle trær, mens andre igjen nesten ikke har en eneste blomst. Hageselskapets 1000 åpne hager er et arrangement der hageeierne åpner portene for folk de ikke kjenner. Du vil helt sikkert finne en åpen hage i nærheten av der du bor.

0
Publisert: 25.jun.2016 04.00
Oppdatert: 25.jun.2016 04.00

Felles er at du denne søndagen kan rusle fritt rundt, se på og gjerne få noen gode råd. Noen serverer kaffe og kake, noen har et hagelag som hjelper til, mens andre bare har åpen port.

Nevner i kjapp rekkefølge noen i vårt nærområde: Fru G, Åshøgda med hagedam, fisk og lysthus. Godager på Ridabu med gamle epletrær og oldemorsstauder. Mays glede i Stange har stauder, busker, trær og kjøkkenhage. Den Lykkelige Hagen i Løten er en usjenert gårdshage med blant annet lysthus, drivhus og hage. Kjersti og Rolfs hage på Ådalsbruk har samlet alt fra stauder, løkplanter til georginer og gladioler. Minkholen 19 i Brumunddal er en brukshage av nyere dato. Aud Huse i Hamar har nesten ikke blomster, men mye stenlegging og mange og morsomme figurer og elementer.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke