10. des
VERTINNENE: Helena, Eva, Ingerine og Brit.
 
17. mai på Mjøsgårdene

Publisert: 25.mai.2016 04.06
Oppdatert: 25.mai.2016 04.06

Fire Mjøsgårder tilbyr 17. mai-arrangement. Det er Lier i Veldre, Bryhni Søndre i Stange, Kvarstad på Gaupen og Simenstad på Rudshøgda. Gårdene inviterer til feiring klokka 13.00-18.00 med hjemmelaget mat, allsang og fortelling ved bordet. På Lier, Simenstad og Bryhni Søndre serveres middag og kaffe og kaker i salongene eller i hagen. Her er det bordbestilling. På Kvarstad er det servering i gårdskafeen. På Simenstad servers spekemat og rømmegrøt, og hønene på nabogarden har bidratt til den kortreiste eggerøra, urter kommer fra egen kjøkkenhage. Det er påmelding til vertinne Brit Skurdal Braastad. På Lier blir det spekematbuffé med italiensk vri. Påmeldinger tas imot av vertinne Ingerine Amundsen. På Bryhni Søndre står treretters middag samt enkeltretter på menyen. Påmelding til vertinne Eva Kragnes. Kafeen på Kvarstad ved Gaupen serverer av gårdens egne wienerpølser og lomper, påsmurt tynnbrød, konfektkake og gårdens hjemmelagde iskrem klokka 13.00-18.00. Om været tillater det, blir det satt ut bord og stoler, og ungene kan leke i hagen. – På denne viktige dagen staser vertinnene opp bygningene og ønsker dere hjertelig velkommen til å oppleve fellesskap og høytid i enestående og prisbelønte omgivelser, sier pressekontakt for Mjøsgårdene, Brit Skurdal Braastad.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke