12. des
VERTINNE: Brit Skurdal Braastad på Simenstad Gard åpner dørene og tar imot middagsgjester 17. mai.
 
17. mai på Simenstad
Simenstad Gard åpner dørene for middagsservering på nasjonaldagen.

Publisert: 15.mai.2017 06.38
Oppdatert: 15.mai.2017 06.41

Feiring av 17. mai på Simenstad betyr servering av aperitiff i hagen, middag på festsalen, stort dessertbord og kaffe i stuene med fortelling og allsang.

Det er tre bordsetninger, klokka 13.00, 15.00 og 17.00, og det er nødvendig med bordbestilling til vertinne Brit Skurdal Braastad.

På menyen står spekemat og rømmegrøt med simenstadspesialiteter, som kortreist eggerøre og urter fra egen kjøkkenhage. Og salatene gjør buffeen komplett.

– Laks og sosisser hører også med. Finalen er grunnlovsdesserten, og det store dessertbordet blir servert i Eidsvolls-rommet der dekorasjonsmaling og bilder av Eidsvolls-mennene utgjør en passende ramme, sier vertinne Brit Skurdal Braastad, som legger til at det settes ut bord og stoler i hagen der ungene kan leke.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke