11. des
PÅ FEST: Med Krag Jørgensen Band.
 
2. dagsfest på Nærvang

Publisert: 22.des.2017 12.33
Oppdatert: 22.des.2017 12.33

Det legendariske Krag Jørgensen Band spiller på 2. dagsfesten på Nærvang kulturhus i Næroset 2. juledag tirsdag. Dørene og baren åpner klokka 19.30. Krag Jørgensen Band spiller musikk i grenselandet mellom country, blues og rock med tekster og musikk signert bandleder Bertil Reithaug, som tar utgangspunkt i livets lys- og skyggesider, ofte med en noe røff humor som bakteppe. Reithaug er vokst opp på Røros og tekstene er skrevet på dialekt. I tillegg spiller de coverlåter av Rolling Stones, Neil Young, Bob Dylan, Kris Kristofferson, J.J. Cale, Waylon Jennings og Willy Nelson med flere. Bandet ble startet i Hamar i 1983, og har hatt varierende besetninger opp gjennom årene. Til festen på Nærvang har Bertil Reithaug (vokal, gitar) fått med seg ringrev og gitarist Tore Nordeng, som var med fra starten. Skjalg Lidsheim sitter bak trommene, Morten Strypet trakterer bassen og Magnus Østvang spiller keyboard. Krag Jørgensen Band ga ut albumet «Grenseland» i januar 1983. Opprinnelig hadde Reithaug planlagt å gi ut disse låtene under eget navn. Men Lars Børke i Studio B mente at utgivelsen burde markedsføres som et bandprosjekt. Dermed var Krag Jørgensen Band et faktum.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke