11. des
JUBILANT: Hamar Misjonshus fyller 40 år og Hamar Normisjon inviterer til fest både lørdag og søndag.FOTO: LARS LILLEMORK
 
40-årsjubileum for Misjonshuset i Hamar

Publisert: 22.okt.2010 04.12
Oppdatert: -
Hamar Misjonshus fyller 40 år, noe som markeres med bursdagsfeiring i en kulturkveld med konsert lørdag og jubileumsfest søndag.
Lørdag kveld hylles jubilanten og eieren, Hamar Normisjon, av Anne Flugstad (sang og fortelling) og hennes musikere, Ole Gjøstøl (tangenter og vokal) og Morten Strypet (bass) i et meget variert program spekket med sang, musikk, fortelling og dans i kombinasjon av skjemt og alvor.
Det blir også amerikansk auksjon, salg av kaffe, mat og kaker og ikke minst, hygge og fellesskap rundt bordene.
Feiringen forsetter søndag kveld, og jubileumsfesten byr på et variert program.
Nils Kristian Lie taler, og det blir prolog, duettsang av Inge og Per Ingen Bergan, kollekt og visning av bilder fra byggingen av huset.
I pausen blir det bevertning og festen er åpent for alle begge dager.
- Det er 40 år siden Misjonshuset ble tatt i bruk nå i høst. Vi ønsker ikke å dvele ved det som har vært, men derimot å bruke denne muligheten til å gi flere kjennskap til hva Misjonshuset står for og hva vi som eier ønsker - nemlig å vise flere hva gleden i Jesus Kristus er, meldes det fra Hamar Normisjon.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke