15. des
FREESTYLE: Flotte hopp for de erfarne.FOTO: OLA MATSSON
 
64 åpne bakker og flotte forhold
Alle heiser er nå i drift i Trysilfjellet. Parken er ferdigbygd og 64 bakker av 66 er åpne. Altså er sesongen ordentlig i gang.

Publisert: 10.jan.2013 04.13
Oppdatert: -
Januarsnø er kanskje den beste snøen, i følge driftssjef Jan Linstad i Skistar Trysil. Han melder videre at alle heiser er i drift og at hele 64 bakker er klare i Norges største alpinanlegg.
- Vi er veldig godt fornøyd med sesongen så langt. Tross utfordrende vær den siste tiden har vi klart å lage bra underlag i bakkene. Nå er det aller meste åpent, kun en bakke i Høgegga og den såkalte «Ekspert'n gjenstår, sier han.
Det betyr at også terrengparken, med grønne, blå, røde og svarte linjer, er ferdigbygd. Parksjef Øyvind Sjøli sier byggingen har gått etter planen.
- Tilbakemeldingene fra kjørerne er positive. Det ser ut som vi har truffet ganske bra og fått til en god flyt. Nå begynner jobben med å fintune det vi har bygd, pusse på detaljer og sørge for et godt daglig vedlikehold.
En av nyhetene i Trysil denne vinteren er satsingen på små, morsomme og familievennlige arenaer forskjellige steder i anlegget. Det begynte med crossløype i fjor, og er nå utvidet med enda en crossløype, pluss arenaer for speedski, slalåmløype med self-timer og parallellslalåm.
- Arenaene er et tilbud for hele familien, og er allerede blitt veldig populære.
I Trysil er det meldt fint vintervær framover og førstkommende lørdag arrangeres Bergans Jib Academy i Blåparken. Instruktører vil være på plass fra klokken 11.00.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke