11. des
JUBILEUM: Hjemforbundet 95 år i Hamar.
 
95 år med Hjemforbundet
Hjemforbundet i Frelsesarmeen i Hamar har vært i virksomhet i 95 år. Det markeres med møte onsdag klokka 11.30.

Publisert: 20.jan.2014 04.13
Oppdatert: -
Hjemforbundet er verdensomspennende og har mer enn 500.000 medlemmer på verdensbasis. Møtene er åpne samlinger for alle kvinner, og i dag kan også menn delta.
Siden 1907 har Hjemforbundet hatt sin naturlige plass i Frelsesarmeens internasjonale arbeidsprogram. I Norge, Island og Færøyene er det hjemforbundsgrupper ved 58 korps og rundt 2.800 kvinner er registrert som medlemmer.
Under mottoet «Kristus inn i alle hjem» holdes det regelmessig møter. Lokale forhold gjør at samlingene varierer i form, men målet er alltid det samme, at den kristne tro og det kristne verdigrunnlag skal prege dagens familier og overføres til kommende generasjoner. Hjemforbundets logo er derfor fremdeles huset på en åpen bibel.
Arbeidet bygger på de fire søylene undervisning, fellesskap, gudstjeneste og tjeneste. Gjennom samlingene og programmet legger Hjemforbundet vekt på dette.
Det gis undervisning og informasjon om aktuelle og viktige temaer i dagens samfunn. Det inviteres til fellesskap der det legges til rette for de gode samtalene rundt bordet.
Gjennom andakter, sangskatter og tid til bønn deler forbundet gudstjeneste sammen. Det oppfordres til tjeneste i nærmiljøet og solidaritet som styrker det verdensomspennende fellesskapet
Hjemforbundet i Hamar Korps har møter annenhver onsdag, og det er åpent for alle.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke