10. des
HYLLEST: Catharina Janner og Kjartan Gullikstad hyller Joni Mitchell. FOTO: KRISTINA KVAMMEN
 
«A Case Of You»
Den svensk-norske vokalisten Catharina Janner og gitaristen Kjartan Gullikstad hyller Joni Mitchell hos Tante Gerda lørdag klokka 14.00.

Publisert: 07.apr.2017 06.18
Oppdatert: 07.apr.2017 06.18

Janner og Gullikstad møttes på jazzlinja i Trondheim, og oppdaget etter hvert at de begge har et helt spesielt forhold til låtene til den canadiske musikeren, komponisten og billedkunstneren Joni Mitchell.

«Enten det er på grunn av de spennende melodiene, de nære personlige tekstene eller den unike stemmen, er de fleste enige i at Joni Mitchell er en av de største musikalske personlighetene fra 1900-tallet. Hos Mitchell er både tekst, melodi og klangverden viktig. Duoen sørger for at alt dette virkelig får komme til sin rett. I tillegg har de selv en dyp kjærlighet til denne musikken, noe som garantert smitter over på publikum», heter det fra Tante Gerda.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke